tirsdag 10. april 2012

Pai


Bunn:
150g smør
200g hvetemel (jeg bruker speltmel)
2ss vann
Bland smør, hvetemel og vann sammen. La deigen hvile minst en halv time. Trykk paien ut i ei paiform, både bunn og på kantene. Bruk en gaffel for å lage ”luftehull” i bunne av paien når du har trykt den ut. Stek bunne i ca 10 min på 200 grader.

Fyll:
1 skinkeboks
1 boks med sopp
1 squash
½ purre
1 paprika
1 løk
1 boks med asparges
Salt
Pepper
4 Egg
2 dl Melk
Ost
Del fyllet opp i biter og stek det litt i panna. Bland salt, pepper, egg og melk sammen. Ha grønnsak og skinkeblandingen i paiformen og hell over egg og melkeblandingen. Strø ost på toppen
Stekes 200 °C i 40-45 min

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar