lørdag 25. oktober 2014

Brownies

Dette er egentlig ikke mat for en, men veldig gode kaker å spandere når en har besøk. Oppskrifta er for 9 biter, jeg bruker å doble eller tredoble den så en får litt mer.

125 g Sjokolade
75 g Brunt sukker
100 g Smør
1 ss Sirup
175 g sukker

2 Egg
2 ts Vaniljeessens

100 g Mel
2 ss Kakaopulver
1/2 ts bakepulver

Smelt sjokloade, brunt sukker, hvitt sukker, sirup og smør i en kjele til sukkeret er helt oppløst. Avkjøl

Bland egg og vaniljeessens lettvint sammen.

Bland mel og kakaopulver i en stor bolle. Tilsett egg og bland dette. Tilsett sjokoladeblandingen.

Hell i en langpanne eller anne flat form. Husk at brownies ikke skal være veldig tykke. Stek i 25 min på   180

grader eller til du ser at browniesen begynner trekke seg sammen i sidene. Kjenn i midten med en gaffel el lignende hvor stekt den er. Husk at brownies er bedre for lite stekt enn for mye stekt

Nyt.

Er også veldig god å fryse og ta frem igjen ved eventuelle besøk